EPAL’den Lisanssız Üretim Uyarısı

EPAL Türkiye Lisanssız Palet Üreticilerine ve Kullanıcılara Uyarıda Bulundu

Avrupa Palet Birliği (EPAL) Türkiye Ulusal Komitesi, lisanssız EPAL palet ve gitter box üretimi, tamiri yapan firmalar ile lisanssız ürün kullananlar hakkında uyarılarda bulundu. EPAL Türkiye yetkilileri, polis nezaretinde gerçekleştirdiği denetimlerle kaçak üretim ve sahte EPAL markasının kullanımıyla ilgili çalışmaların da hızını artırdı.

Avrupa Palet Birliği (EPAL) Türkiye Ulusal Komitesi olan Tüm EPAL Palet Üreticileri Kalite Derneği’nden (TEPAL-EPAL Türkiye) yapılan açıklamada, lisans almadan EPAL palet ve gitter box (metal kafes) üretmenin, tamir etmenin ve lisansız ürün kullanmanın suç olduğunu belirtildi. Kaçak ve sahte ürünlerle mücadelenin sürdüğü vurgulandı ve denetimlerin artacağı bildirildi.

EPAL, Dünyanın En Güvenilir Taşıma Sistemi

TEPAL Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Özgen, EPAL’in dünyanın en güvenilir taşıma sistemi olduğunu belirterek lisanssız üretim yapmanın yaptırımlara tabi olduğunu bildirdi. Başkan Özgen, lisans almanın önemini vurgulayarak, EPAL ürünlerinin imal ya da tamiri için TEPAL’e başvurulması gerektiğini söyledi. Lisanssız üretim yapanlara karşı ciddi cezaların uygulanacağını duyurdu.

Lisanssız Üretim Yapanlara Polis Eşliğinde Baskın

EPAL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Özgen, kaçak üretimle mücadelenin sürdüğünü ve lisanssız üretim yapan işletmelere polis nezaretinde baskınlar düzenleneceğini belirtti. Lisanssız üretim yapan firmalara hem hapis hem de yüksek para cezaları uygulanacağını açıkladı.

Lisanssız EPAL Palet Kullanmak da Suçtur

EPAL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Özgen, lisanssız EPAL palet ve gitter box kullanan işletmelere de cezai yaptırım uygulanacağını bildirdi. Lisanssız ürün kullanan firmaların denetimden geçirileceğini ve lisanslı firmalarla çalışmaları gerektiğini belirtti. EPAL lisansı olmayan firmalardan ürün alınmaması gerektiği vurgulandı.

Related Posts

Pul biber ihracatında tatlı rekor: 74 ülkeye satış, en çok alan Almanya!

Türkiye, 2025’in ilk yarısında 74 ülkeye toplam 7,1 milyon dolarlık pul biber ihraç etti. Almanya, Hollanda ve İngiltere en çok ihracat yapılan ülkeler oldu.

Japonya’da iflaslar 11 yılın zirvesinde

Tokyo Shoko Research Ltd. verilerine göre Japonya’da kurumsal iflaslar 2025 yılının ilk yarısında 4.990’a yükselerek son 11 yılın en yüksek seviyesine yükseldi.

Gökyüzünde kripto çağı başlıyor

Emirates havayolları, ödeme yöntemlerine kripto para eklemek için ön anlaşma imzaladı.

Yeni açıklanan enflasyon verileri şaşırttı: Mısır ekonomisinde toparlanma sinyali

Mısır İstatistik Kurumu’nun verilerine göre, ülkenin yıllık kentsel enflasyonu Haziran 2025’te yüzde 14.9 olarak ölçüldü. Mayıs ayında bu oran yüzde 16.8 seviyesindeydi. Ekonomistlerin tahmini ise yüzde 16.2 düzeyindeydi. Bu sonuçla birlikte ülkede …

Mavi Vatan’a Türk imzası: 200 asker, 2 helikopter ve 41 bin beygir güçle yola çıkıyor

Adını, kahramanlık destanlarının yazıldığı Çanakkale topraklarından alan TCG Gelibolu (F-493), teknik kapasitesi, yerli savunma sistemleriyle güçlendirilmiş altyapısı ve 200 kişilik mürettebatıyla Türk donanmasının en güçlü unsurlarından biri olarak …

Ordu’nun unutulmuş değerleri gün yüzüne çıkıyor!

Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORTUR aracılığıyla Ordu’nun 19 ilçesinde unutulmaya yüz tutmuş olan hediyelik eşyaların yeniden gün yüzüne çıkartılması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma kapsamında ORTUR tarafından Altınordu ilçesi …